26.07.2018

Золото нації. Енергія – відомий український блогер Gorky Look написав про волонтерів Запорізької АЕС

«…Де вони з'являлися - навколишнє середовище починало приводити себе до ладу, а в джунглі проникала цивілізація. З'являлися світло, вода, тепло, а за війною йшов мир. Ми воювали з ворогом - а вони, складаючи окрему бригаду, воювали з хаосом і руйнуванням, приводячи Всесвіт до порядку і гармонії. В якій він і повинен перебувати», - так описує допомогу волонтерів Запорізької АЕС у прифронтових селах Донеччини один з найвідоміших українських блогерів Святослав Стьопкін, більш відомий як Gorky Look.

Пан Святослав вже більше року перебуває на передовій в районі Маріуполя – він член волонтерської групи парамедиків «Ангели Тайри», на рахунку якої сотні врятованих життів наших захисників. Відтак, оцінка діяльності волонтерської групи «Передова», членами якої є співробітники ЗАЕС, базується на власних спостереженнях блогера.

Святослав Стьопкін з 2014 року пише у жанрі гострої політичної сатири про російську агресію проти України та взагалі про життя нашої країни. Його тексти наповнені яскравим гумором, влучними визначеннями подій та персоналій. Самобутня мова автора часом містить ненормативні вислови, які використовуються не як лайка, а виключно як художній засіб. Але, якщо «спеціальна» лексика з часів «Енеїди» Котляревського вважається доречною у сатиричних творах (а на війні без неї взагалі тяжко), то для офіційного сайту Енергоатома вона аж ніяк не підходить. Тому читайте про те, як волонтери ЗАЕС допомагають нашим військовим та місцевим мешканцям у зоні проведення ООС, на сторінці Святослава Стьопкіна у Живом Журналі.