02.10.2017

Колектив Енергоатома привітав освітян Іванківського району з професійним святом

Колектив НАЕК «Енергоатом» привітав з професійним святом вчителів, бібліотекарів та вихователів Іванківського району Київської області, організувавши 29 вересня в Іванкові концерт творчих колективів палацу культури «Енергетик» ВП «Южно-Українська АЕС», приурочений до Дня працівникІв освіти.

У концертній програмі було задіяно понад 80 артистів з Южноукраїнська. Протягом майже двох годин лауреати міжнародних та національних конкурсів – вокалісти, танцювальні колективи народного та спортивно-бального танцю – дарували своє мистецтво іванківським освітянам. Глядацький зал будинку культури був повністю заповненим – захоплені сценічним дійством глядачі стояли, навіть, у проходах.

Від Енергоатома та профспілкової організації Компанії вчителів привітали директор з кадрів та соціальних питань Григорій Муляр та голова первинної профспілкової організації Олексій Лич.

«Я хотів би долучитися до поздоровлення з цим прекрасним святом, тому що все що ми маємо – це завдячуючи Вам. Основуючись на тих знаннях, які отримали в школі, примножуючи їх в подальшому, обравши свій шлях, ми потім досягали відповідних висот. Щиросердечно бажаю Вам всього найкращого, світла і тепла в ваших оселях. Будьте здорові, щасливі, і нехай доля ніколи не покидає Вас», - сказав у вітальній промові Олексій Лич.

Довідково. Енергоатом вже не перший рік здійснює підтримку шкіл Іванківського району в рамках завдань коаліції STEM-освіти, основним з яких є заохочення молоді до вибору технічних спеціальностей та підвищення якості технічної освіти в Україні.

Підписання меморандуму про створення Коаліції STEM-освіти (STEM Education Coalition), співзасновником якої став Енергоатом, відбулося 16 вересня в Українському кризовому медіа-центрі. З 2014 року Енергоатом є членом Центру корпоративної соціальної відповідальності, який виступив ініціатором створення Коаліції STEM-освіти в Україні (STEM ‒ від англійської science, technology, engineering та mathematics).

Теги: STEM, Фото