Реагування на критику

16.03.2017 Реагування на критику Про маніпулювання інформацією щодо ПрАТ «ПРОСТО-страхування»: Дешева сенсація дорого коштує

НАЕК «Енергоатом» звертає увагу електронних ЗМІ, які на початку березня розповсюдили матеріал під однаковим заголовком «Саркисовы «пилят» украинские тендеры и отжимают собственность у местных бизнесменов», на те, що він містить перекручування фактів та відверте маніпулювання інформацією щодо взаємовідносин Компанії та ПрАТ «ПРОСТО-страхування».

02.12.2015 Реагування на критику «Наші гроші» знову безпідставно звинувачують РАЕС

Видання «Наші гроші» вкотре поширює викривлену інформацію про діяльність ВП «Рівненська АЕС», звинувачуючи ВП РАЕС в ігноруванні рішення АМКУ та упередженому ставленні до учасників тендерних торгів. Мова йде про інформацію, яка міститься у статті від 26.11.15 р. «РАЕС вдруге проігнорувала рішення АМКУ заради перемоги чехів, підозрюваних у хабарі Мартиненку».

10.11.2015 Новини Компанії , Реагування на критику «Наші гроші» поширили недостовірну інформацію щодо збитків РАЕС
02.10.2015 Реагування на критику Звернення до Національного екологічного центру України

Енергетична та екологічна безпека, безумовно, мають найвищий пріоритет для атомної галузі України. Забезпечення стабільної роботи атомних електростанцій України, мінімізація їх негативного впливу на довкілля та здоров’я супроводжується постійним інформуванням населення про стан справ на важливих та технологічно складних енергетичних об’єктах. Ця інформація будується на трьох стовпах – об’єктивності, оперативності та достатності обсягу для її розуміння. Порушення бодай одного з цих принципів може призвести до різних маніпуляцій, перекручувань і, як наслідок, до людського страху. НАЕК «Енергоатом» намагається на усіх доступних йому рівнях інформування населення попередити такі маніпуляції, адже безпека – наша найбільша цінність, а наша мета – повернення довіри громадян до ядерної галузі.

22.09.2015 Реагування на критику До уваги представників ЗМІ!
25.05.2015 Продовження експлуатації, Новини Компанії , Реагування на критику Щодо публікації прес-релізу НЕЦУ про причини зупинки енергоблоку № 2 ЮУАЕС

Сринька довіри

Весняна школа НАЕК «Енергоатом»