22.09.2015

До уваги представників ЗМІ!

Оскільки більшість журналістів звикли, що прес-служби органів влади та держпідприємств працюють дещо не оперативно, час від часу в окремих ЗМІ трапляються вислови на кшталт «звернулися до прес-служби підприємства N, але не отримали оперативної відповіді». Акцентуємо увагу, що протягом останнього року такий вислів щодо прес-служби НАЕК «Енергоатом» був справедливий лише одного разу – у публікації видання «Кореспондент» навесні 2014 року.

Спростовуємо факт звернення до прес-служби з боку журналістів KyivPost, що опубліковано 19 вересня у статті «Is Ukraine blocking Swiss investigation of Yatsenyuk ally?». Інформуємо, що жодного звернення до жодного співробітника прес-центру у жоден можливий вербальний спосіб та(або) на поштову скриньку прес-центру pr@atom.gov.ua з боку журналістів KyivPost не надходило.

Інформуємо, що усі комунікації зі ЗМІ проводяться не через приймальню президента та не через окремих співробітників, чиї номери телефонів є у журналістів, а через прес-центр, контакти якого є на сайті Компанії: тел./факс: +38 (044) 277-78-89, е-mail: pr@atom.gov.ua. Крім того, співробітники прес-служби оперативно реагують на запити з боку ЗМІ через сторінку Компанії у мережі Facebook та з особистих акаунтів.

Відтак вважаємо публікацію KyivPost неправдивої інформації щодо відсутності оперативного реагування на звернення до Компанії або недбалістю журналіста та редактора, або небажанням отримати об’єктивну інформацію задля підготовки якісного матеріала.

До відома журналістів KyivPost:

• Телефон +38 (044) 277-78-89 (оперативне реагування з 8.30 до 17.30 у робочі дні)
  • E-mail: pr@atom.gov.ua (оперативне реагування з 7.00 до 21.00 у робочі дні)
  • Facebook (оперативне реагування с 7 до 23.00 без вихідних)
  • Мобільний телефон +380 (50) 332-85-51 цілодобово

Нефінансовий звіт НАЕК «Енергоатом» за 2016 рік